Loading Events
This event has passed.
Welkom! Tijdens deze vaste groep van 5 maandelijkse lessen, leren we de Ongebrokenheid van het Leven in onszelf te herkennen, het te belichamen en er een persoonlijke relatie mee op te bouwen. We dansen en gebruiken oefeningen van Movement Medicine om te ontdekken hoe aarde, vuur, water en lucht in ons bewegen, hoe ze ons steunen en inspireren. Om Aarde, Vuur, Water en Lucht in onszelf te herkennen, zodat het Ongebrokene een bron van kracht, inspiratie en support kan zijn in ons dagelijks leven.
Begeleiding door Movement Medicine teacher Marold Emmelkamp.
Het Ongebrokene is dat deel van het Leven dat altijd al heel was, dat heel is en altijd heel zal zijn. Het is dat wat heel blijft in iedere ervaring. Het Ongebrokene is in het centrum van al het leven, het is in alles dat leeft. Het geeft ons grond en kaders voor healing. Het is de intelligentie in de beweging van de getijden, de cyclus van de seizoenen, de dans van de planeten. Het is de beat van je hart en de beat van de drum. Het is het lied van de Natuur. Het is het zuivere medicijn waaruit je gemaakt bent, de elementaire bouwstenen van het leven. Het is de bron van het leven zelf zoals het in jou beweegt.
Het is een reeks van 5 vrijdagavonden met een vaste groep dansers.
Data: 1/10, 5/11, 3/12, 7/1 en 4/2.
Steeds van 19u30 tot 22u. Welkom om 19u15 voor de opwarming.
Bijdrage 135 euro.
Inschrijven via: info@re-ligare.be
Na elke les krijg je een korte dansmeditatie mee, zodat je thuis je relatie met de elementen kan versterken. En een sjamanistisch ritueel om thuis/in de natuur te doen om zo je band met het Ongebrokene te verstevigen.
Marold Emmelkamp deelt leringen en oefeningen die voortkomen uit meer dan 15 jaar studie in Movement Medicine, energiewerk & sjamanistische tradities. Het is zijn passie om veilige ruimtes te creëren voor transformatie, heling en empowerment. Daarvoor maakt hij gebruik van Movement Medicine en andere sjamanistische rituelen, zelfonderzoek, voorouderlijk werk, ceremonie en een goede dans. Hij geeft les met een grote dosis humor, compassie, oprechtheid en krachtige intentie.

 1,585 total views,  5 views today

Share This Story, Choose Your Platform!