Loading Events
This event has passed.
Welkom bij deze open avond.
Deze avond is een eenvoudige en inspirerende kennismaking met Movement Medicine, een bewegingsmeditatie die je helpt gronden en je optilt, geworteld in de traditie van extatische dans.
In deze les leer je:
– de basis van het Movement Medicine werk.
– toegang krijgen tot de intuïtieve wijsheid van de danser in jou.
– te ontwaken uit de ‘trance’ van de dagelijkse bezigheden.
– je met jezelf en anderen verbinden.
– de helende en transformerende kracht te ontdekken van de levenskracht in je.
– de kracht (h)erkennen die je hebt om je dromen te belichamen.
Je krijgt zorgvuldige en specifieke begeleiding, zodat je de levendigheid en creativiteit van de danser in jou kan ontdekken. Die danser heeft een aangeboren vermogen om het grotere plaatje van ons leven te zien en zich ermee te verbinden en ermee te werken. Wat je leeftijd, conditie of achtergrond ook is, die danser is gewoon aan het wachten op jouw toestemming om te Bewegen (Move!) en je te herinneren aan wat je al weet.
Prijs: 20 euro
Inschrijven op: https://www.owc.be/cursus/2049/move-open-avond
Wil je ook graag meedoen aan de weekendworkshop ‘The wisdom of the dancing fool’ die op 16 en 17 oktober volgt, dan vind je alle info hiervoor op:
https://www.owc.be/…/1979/the-wisdom-of-the-dancing-fool
Ben Yeger is dramatherapeut en heeft veel ervaring met het begeleiden van groepsprocessen. Sinds 2000 is hij opgeleid door Ya’Acov and Susannah Darling Khan als Movement Medicine lesgever. Ben is de directeur van Moving Conflicts, movingconflicts.org en de UK vertegenwoordiger van Combatants for Peace, cfpeace.com. Ben doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar de duizenden vormen en kleuren van conflict. Van 1983 tot ’86 diende hij in het Israëlische leger.
Zie voor praktische info: www.re-ligare.be

 1,668 total views,  5 views today

Share This Story, Choose Your Platform!