Loading Events
This event has passed.
Max 35 tickets! We dansen met minder mensen om afstand te kunnen houden #covidconscious. Tickets via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/ecstatic-dance-breda…
★ Nykkyo Energy DJ ★ staat bekend om zijn ultieme diepgelaagde emotionele muziek en hoge energie-uitbarstingen, die menig danser tot nieuwe onbekende delen van zichzelf brengt. Blokkades oplost die de danser meer naar het authentieke zelf brengt. Hij is bekend bij vele festivals en bewuste dansfeesten zoals Healing Garden, Mandala, Mysteryland, Hieros Gamos, OpenUP, DEEP en nog veel meer, en graag gezien bij vele ceremonies en workshops, als helende artiest. Hij is resident Ecstatic Dance DJ bij ons, bij Ecstatic Dance Utrecht, Ecstatic Dance Valencia en DMT Dance Barcelona.
★Iris Ãnuenue ★
Iris geeft yogalessen, Spirit of Aloha Ritual workshops, Yoga trainingen en Cacao ceremonies.
“Ecstatic dance heb ik ontdekt bij de roots: op The Big Island of Hawaii. Dans en beweging zijn een van de meest bevrijdende vormen van expressie. Het doorvoelen van de emoties en zo meer fysieke en geestelijke flow creëren is wat Ecstatic Dance mij brengt.”
Ik voel me vereerd de dans te mogen openen en zo nu en dan Cacao met jullie te delen 🙏🏼
Iris Ãnuenue
Mijn zelfgekozen Hawaïaanse achternaam, betekent regenboog
★ Voorlopig tijdschema ★
19.15 uur Zaal open
19.30 uur Cacao Ceremonie Iris Ãnuenue gevolgd door Ecstatic Dance
22:15 uur Afsluiting dans
22:30 uur Rustig de zaal verlaten en met een fijn gevoel naar huis
★ Bijdrage ★
Early Bird ticket
€ 24,50 (excl. servicekosten)
Regular ticket
€ 26,50 (excl. servicekosten)
Klik hier voor je ticket(s): https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/ecstatic-dance-breda…
Tickets zijn non-refundable.
★ Breng je eigen waterflesje mee. ★
Dat kan je in de zaal bijvullen.
Kleed je zoveel mogelijk thuis om
★ Covid-conscious ★
We zijn met een kleinere groep in een goed geventileerde ruimte en bouwen op je eigen verantwoordelijkheid. Wij leven de aanwijzingen van het RIVM en het Bijgesteld Basis Protocol Dans Branche strikt na. Waar het nodig is voor de dans/workshops mag je de 1,5 meter regel loslaten.
Omdat we met minder dansers zijn kan je bij het dansen met voldoende ruimte binnen je eigen safe space te blijven. De meeste dansers kiezen daar sowieso voor. Waar de geldende regels voor meerderlei uitleg vatbaar zijn, kiezen wij voor veiligheid. Verder houden we 1,5 meter afstand buiten de dans.
Bij aankomst zullen we je (dat zijn we verplicht) een aantal gezondheidsvragen stellen. Heb je klachten die kunnen wijzen op COVID-19, kom niet dansen.
Bij twijfel of het niet volgen van onze aanwijzingen (zie hierboven) kunnen we je de toegang ontzeggen zonder restitutie van je ticket.
Ga het onderzoek aan met jezelf hoe je met veilige afstand toch verbinding kan maken met andere dansers, maar belangrijker nog misschien, met innerlijke zijn. Wij vragen je om lichamelijk contact voor en tijdens het dansen zoveel mogelijk te mijden. Lees vooraf onze “spelregels” zoals die vanaf mei 2021 gelden: https://ecstaticdancebreda.wordpress.com/contact/
★ Locatie ★
Libre Dance & More aan de rand van het centrum van Breda (Gieterijstraat 8a 4814 DA Breda), op loopafstand van het station biedt haar gastvrijheid aan dans, kunst (en evenementen). Een fijne licht verende dansvloer, AIRCO / goede ventilatie, sfeerverlichting én een geweldige geluidsinstallatie, staan borg voor mooie Ecstatic. http://libredanceandmore.nl/
★ Ecstatic Dance GUIDELINES ★
1. Niet praten op de dansvloer, communiceer in je dans
2. Je danst op blote voeten
3. Dans zoals jij dat wil
4. Respecteer ieders ruimte om te dansen
5 Hou je aan de COVID-19 regels
ECSTATIC DANCE is een veilige plek zonder alcohol of drugs. Mobieltjes uit. Filmen of fotograferen is niet toegestaan. Ecstatic Dance is geen jachtterrein.
Samen creëren we een veilige sfeer waarin iedereen vrij is om zijn en haar dans te dansen. Maak plezier, kom tot jezelf, ga uit je bol, ben trouw aan jezelf, verken je grenzen en dans puur zoals jij dat wil.
Laat de muziek je meevoeren op een betoverende reis, jouw eigen dansreis.
Dans alsof niemand kijkt ….
Ecstatic Dance ging vanaf Hawaï, via plaatsen als San Francisco en Ibiza de afgelopen 10 jaar de heel wereld over.
Eén concept, maar toch telkens weer verrassend anders.
Dans heerlijk op blote voeten, zonder te praten en zonder alcohol of drugs in een veilige sfeer waarin je tot jezelf kunt komen en kwetsbaar kan zijn. Dans speels en met respect voor anderen. Op de manier zoals jij dat het liefst wil.
De muziek neemt je mee langs een diversiteit van genres, wereldritmes en emoties. Het is als een meditatie én workout ineen. Maar bovenal zal het je een overweldigend heerlijk en verdiepend gevoel brengen …. Ecstatic!
Vragen? Mail naar ecstaticdance@ziggo.nl
www.facebook.com/ecstaticdancebreda
www.ecstaticdancebreda.nl
Ecstatic Dance Breda (originele) is een vereniging zonder winstoogmerk

 2,113 total views,  10 views today

Share This Story, Choose Your Platform!