Loading Events
This event has passed.
Voor deze dansworkout/meditatie uitsluitend vooraf online reserveren via ticketverkoop: https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/ecstatic-dance-breda-dj…
Kairosity: “Ik ben muzikant en danseres. Als muzikant vind ik het heerlijk om sferen te creëren waarin mensen zich zichzelf kunnen ontdekken. Als danser duik ik helemaal in de dans en word ik de dans zelf. Als dj combineer ik graag beide. Mijn dj naam: Kairosity betekent de ruimte waar je de tijd voelt terwijl je de tijd zelf vergeet. De plek waar je zonder tijd, tijdloos kan zijn. Vanuit Egyptisch-Nederlandse roots breng ik mensen graag met muziek en geluiden van over de hele wereld terug naar zichzelf.”
★ DJ Kairosity (Mirna Attia) ★
Mirna is dj, zangeres, muzikant, improvisator, componist, producer, performer, dj en stemdocent. Met haar roots in Egypte, werd ze opgevoed met muziek van over de hele wereld. Haar fascinatie voor zowel de natuur als de elektronica heeft haar op een electro akoestische wereldmuziekreis. Ze is tevens de initiatiefnemer van de band Naveya, een samenwerking van drie muzikanten die psychedelische ambient en tribal dansmuziek creëren. Naveya heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en speelde live op verschillende festivals als Ozora , Dakini en Everness.
Mirna studeerde zowel wereldmuziek als muziektechnologie aan het Conservatorium van Utrecht en aan de Sibelius Academie in Finland. Haar belangrijkste focus was zang, improvisatie, compositie en productie.
“Dans is mijn beste leraar. Als ik dans, dan ben ik. Het lichaam weet het altijd.”
https://mirnaattia.com
https://www.facebook.com/djkairosity/
www.mixcloud.com/Kairosity
★ Sylvia Smits ★ van LONG TAO verzorgt de opening en de sluiting van deze avond. LONG TAO is het ontmoeting- en informatiecentrum voor Traditionele Chinese Geneeskunde in de gemeente Moerdijk. Doel van LONG TAO is om TCG bij een breder publiek bekender te maken. Onderdeel en een belangrijke basis van TCG is de Chinese bewegingsleer. Dit heeft alles met het laten stromen van de energie te maken. Als je samen met Sylvia haar “pad van de draak” bewandelt breng je je zelf genezend vermogen op een hele simpele en makkelijke manier naar een hoger niveau. Laat je meevoeren met de bewegingen van de 5 elementen (Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal). Hopelijk krijgen we nog een mooie nazomer (element Aarde) voordat we naar de herfst gaan (element Metaal). De herfst is het seizoen van loslaten zoals ook de bladeren van de bomen vallen. Dit element zal zeker terugkomen in de bewegingen. LONG staat voor Draak en dan wel de oosterse draak die bekend staat om zijn bescherming. TAO staat voor het pad of de weg. In de klauw van de draak bevindt zich een parel. Deze parel staat symbool voor je gezondheid die beschermd wordt door de draak. Volg het “ pad van de draak” en je zult de parel vinden in jezelf.
★ Voorlopig tijdschema ★
19.15 uur Zaal open, denk aan het afstand houden, vergeet je ticket niet
19:30 uur Deur sluit, openingsceremonie + Ecstatic Dance
22:00 uur Afsluiting dans
22:10 uur Rustig de zaal verlaten en met een fijn gevoel naar huis
★ Bijdrage ★
Early Bird:
€ 20,00 + 0,79 servicekosten
Regular Ticket:
€ 22,50 + 0,79 servicekosten
★ Breng je eigen waterflesje mee. ★
Dat kan je in de zaal bijvullen.
Kleed je zoveel mogelijk thuis om. Laat kostbaarheden thuis.
★ Covid-conscious ★
Ecstatic Dance valt onder de noemer danssport. Je hebt dus vooralsnog geen QR code nodig.
Wél blijven wij in het belang van jezelf en andere deelnemers de maatregelen handhaven zoals je die van ons gewend bent.
We zijn met een kleinere groep in een goed geventileerde ruimte en bouwen op je eigen verantwoordelijkheid. Wij volgen de adviezen van het RIVM en het bijgesteld Basis Protocol Danssector. Waar het nodig is voor de dans/workshops mag je de afstandsregel loslaten.
Omdat we met minder dansers zijn kan je bij het dansen met voldoende ruimte binnen je eigen safe space te blijven. De meeste dansers kiezen daar sowieso voor. Waar de geldende regels voor meerderlei uitleg vatbaar zijn, kiezen wij voor veiligheid.
Heb je klachten die kunnen wijzen op COVID-19, kom niet dansen.
Bij twijfel of het niet volgen van onze aanwijzingen kunnen we je de toegang ontzeggen zonder restitutie van je ticket. Of we vragen je om een sneltest te doen.
Wij vragen je om lichamelijk contact voor en tijdens het dansen zoveel mogelijk te mijden.
Lees vooraf onze “spelregels” zoals die vanaf 25 september 2021 gelden: https://ecstaticdancebreda.wordpress.com/contact/
Uitsluitend online reserveren + betalen via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/ecstatic-dance-breda-dj…
(Tickets zijn non refundable.)
★ Locatie ★
Libre Dance & More aan de rand van het centrum van Breda (Gieterijstraat 8a 4814 DA Breda), op loopafstand van het station biedt haar gastvrijheid aan dans, kunst (en evenementen). Een fijne licht verende dansvloer, AIRCO / goede ventilatie, sfeerverlichting én een geweldige geluidsinstallatie, staan borg voor mooie Ecstatic. http://libredanceandmore.nl/
Ecstatic Dance GUIDELINES
1. Niet praten op de dansvloer, communiceer in je dans
2. Je danst op blote voeten
3. Dans zoals jij dat wil
4. Respecteer ieders ruimte om te dansen
5. Volg de COVID-19 richtlijnen
ECSTATIC DANCE is een veilige plek zonder alcohol of drugs. Mobieltjes uit. Filmen of fotograferen is niet toegestaan. Ecstatic Dance is geen jachtterrein
Samen creëren we een veilige sfeer waarin iedereen vrij is om zijn en haar dans te dansen. Maak plezier, kom tot jezelf, ga uit je bol, ben trouw aan jezelf, verken je grenzen en dans puur zoals jij dat wil. Dans alleen of maak verbinding met anderen. Laat de muziek je meevoeren op een betoverende reis, jouw eigen dansreis.
Dans alsof niemand kijkt ….
Ecstatic Dance komt vanaf Hawaï, via plaatsen als San Francisco, Ibiza en Amsterdam nu eindelijk naar Breda. Dans heerlijk op blote voeten, zonder te praten en zonder alcohol of drugs in een veilige sfeer waarin je tot jezelf kunt komen en kwetsbaar kan zijn. Dans speels en met respect voor anderen. Op de manier zoals jij dat het liefst wil.
De muziek neemt je mee langs een diversiteit van genres, wereldritmes en emoties. Het is als een meditatie én workout ineen. Maar bovenal zal het je een overweldigend heerlijk en verdiepend gevoel brengen …. Ecstatic!
Vragen? Mail naar ecstaticdance@ziggo.nl
www.facebook.com/ecstaticdancebreda
www.ecstaticdancebreda.nl
Ecstatic Dance Breda (originele) is een vereniging zonder winstoogmerk.

 1,886 total views,  13 views today

Share This Story, Choose Your Platform!