Loading Events
This event has passed.
Diadans , stroomlijnen en verfijn je motoriek en beweegredenen via dans.
Op verzoek van Claar van Liemt kom ik dansen in Rotterdam, als er genoeg aanmeldingen zijn overweeg ik in 2022 hele maandagen te komen dansen.
(data 11-10, 15-11, 13-12 en 9-1-2022, 14-2. 13-3 en 11-4)
De Buurvrouw LArixlaan 200 3053 LG Rotterdam
Wat leer jij bij Diadans
Wil je wakker gemaakt worden en je levenslust ontplooien? Met Diadans kan je eigen kwaliteiten ontdekken en er mee oefenen.
Wil je mensen ontmoeten zonder jezelf te verliezen, dans recht op in het midden en ben het middelpunt zijn van je eigen besluiten, dan kan je vrijwillig en met een ruime blik nieuwsgierig je met een ander mens verbinden.
Met Diadans leer wezelijke waarden zichtbaar maken. Dans is een drager, een middel om gewenste kwaliteiten te importeren te belichamen, zodat tempel bouwt waar je van binnen geraakt kan worden en aangezet wordt om in beweging te komen.
Omdat we allen werken aan het importeren van verschillende kwaliteiten in een dans maakt het mogelijk dat juist jouw unieke versie van de dans te voorschijn komt en zicht baar wordt voor jezelf en bespreekbaar met anderen.
Hoe ziet een les eruit
Korte inleiding, aan welk gezamenlijk thema gaan we werken. Met de fysieke warming up, zingen we individuele kwaliteiten welke we willen oefenen aanzetten en belichamen die sessie. Aan de hand van de individuele kwaliteiten kiest Anneke een dans uit, een vorm waar we ons 2 uur mee verbinden.
Zo kan een ieder voor zich een eigen traject binnen de dans onderzoeken. Terwijl we allen dezelfde vorm instuderen en elkaar daarin versterken.
Aanwijzingen kun je krijgen juist in dat wat je zelf aangeeft waar je aan werkt. Het is boeiend om naast je eigen zoektocht en ervaring deelgenoot te zijn van het proces van de anderen. Anneke Wittermans

 242 total views,  8 views today

Share This Story, Choose Your Platform!